VLÁDCI CHOCNĚ!

09.11.2016 12:56

VLÁDCI CHOCNĚ!

25.02.2016 23:25

V sobotu 20.2.2016 Voděrady remizovali s Chocní B a postoupily tak do finále okresu.

 

Zápas začínal již v půl páté. A díky příznivému času zápasu, se sešla velká základna fanoušků. Voděradům teoreticky stačila na postup do finále remíza, avšak fanoušci od začátku věřili ve vítězství týmu. 

V čase 9:56 padl hned první gól a byly to hráči z Voděrad, kteří se dostali do vedení. Bohužel Chocni B se podařilo vyrovnat, naštěstí tým Voděrad nezůstal po zadu a v druhé třetině v 10. minutě zvýšil opět náskok o jeden gól. 

Následovala vlna vyloučení a to na naší straně, bohužel, a to bylo také po zásluze potrestáno vyrovnávacím gólem Chocně B na 2:2 (8:54).

Od této části zápasu se již střídalo jedno vyloučení za druhým. Voděradům se podařilo opět zvýšit gólový náskok na 3:2 a to 5 sekund před koncem druhé třetiny!

Gól do šatny tým vzpružil. 

V třetí třetině se hráči společně s rozhodčími pokoušeli o několikanásobný infarkt fanoušků. Během poslední části se podařilo hráčům z Voděrad prosedetě na trestné lavici 14 minut! Bohužel větším trestem za to bylo vyrovnávní skóre na 3:3, které se klukům nepodařilo již změnit.

Remíza nám však k postupu do finále stačila a vyřadili jsme tak Choceň B z boje o zlaté medaile. Stali jsme se tedy pro tento rok VLÁDCI CHOCNĚ!