Sezona zahájena nepovedeným derby s Chocní B

25.10.2017 20:32

 

Tým Voděrad nastoupil do úvodního zápasu sezóny na pozici týmu hostů.


Již od začátku bylo vidět, že domácí mužstvo je lepší, přesněji si dokáže přihrát a rozehrání hry se mu lépe daří. I proto první branka padla do brány Voděrad. I přes dvě vyloučení na straně Chocně B se hostům nedařilo skóre srovnat. A tak tento neúspěch potrestali domácí další vstřelenou brankou. Voděrady měli oproti Chocni o mnoho méně střeleckých šancí, a to mělo za důsledek již třetí gól do jejich brány v první části utkání.


Po přestávce se bohužel nic nezměnilo, ani přes čtyři odehrané přesilovky a jedno trestné střílení za faul na hráče hostů.  Bohužel Voděrady tyto příležitosti promrhaly, jako by přesilová hra bylo cizí slovo. Velkým překombinováním přihrávek pak došlo k situaci, kdy ve hře při početní převaze, nevystřelily ani jednou na bránu. Takovýmto stylem se těžko skóre dotahuje. Domácí neváhaly chyby potrestat a v druhé třetině zvýšili vedení na čtyři-nula.


V poslední třetině se konečně Voděrady dostaly k několika pokusům snížit brankový rozdíl, avšak jejich snaha nikdy neskončila kýženým gólem. Vždy tomu chyběla přesnost a trochu hokejového štěstíčka.
Necelých jedenáct minut před koncem utkání potvrdila Choceň B své vítězství posledním gólem do voděradské brány.


Konečný stav skóre 5:0, nebýt však gólmana Voděrad. J.Kaplana skóre by bylo pro hosty mnohem horší

 

 

Do utkání nastoupili hráči:
J. Kaplan (1); T. Pávek (15);  J. Šrut (17); M. Šigut (79); F. Smutek (8); R. Hudousek (21); R. Němec (12); J. Kroupa (29); P. Urban (9); D. Škeřík (3);  A. Duchoslav (30); J. Ropek (14); L. Pokorný (23); R. Černý (51); T. Hromádko (7); M. Fikejz (4)

 

Branky utkání:

J. Jetmar (22); J. Peška (23); P. Držmíšek (20) čas: 5:22
P. Držmíšek (20); A. Vích (15) čas: 8:41
M. Příhoda (11); P. Držmíšek; A. Vích (15) čas: 18:18
J. Jetmar (22); J. Peška (23) čas: 37:52
F. Luňák (7); J. Jetmar (6) čas: 49:35